Prasidėjo dalyvių registracija į jubiliejinį X tarptautinį folkloro konkursą-festivalį „Saulės žiedas“!

TARPTAUTINIS FOLKLORO KONKURSAS-FESTIVALIS „SAULĖS ŽIEDAS”

      Rugsėjo 15 d. prasidėjo užsienio šalių ir Lietuvos dalyvių registracija dalyvauti X tarptautiniame folkloro konkurse-festivalyje „Saulės žiedas“, kuris vyks 2025 metų liepos 1–7 dienomis Šiauliuose (Lietuva) ir Šiaurės Lietuvos regione.
      Dalyvauti jubiliejiniame X tarptautiniame folkloro konkurse-festivalyje „Saulės žiedas“ planuojama pakviesti atlikėjus iš 10–15 užsienio šalių ir per 300 atlikėjų iš Lietuvos.
      Dalyvių registracija dalyvauti 2025 metų festivalyje vyksta internetu oficialioje festivalio svetainėje www.saulesziedas.lt
      Dėmesio! Užsienio šalių atlikėjų registracija dalyvauti konkursinėje programoje vyks iki 2025 metų vasario 15 d., o Lietuvos – iki 2025 m. kovo 15 d. Lietuvos atlikėjai, norintys dalyvauti tik festivalinėje programoje, turi registruotis iki 2025 m. balandžio 15 d.
      X tarptautinis folkloro konkursas-festivalis „Saulės žiedas“ yra įtrauktas į oficialius tarptautinės šokių festivalių federacijos FIDAF ir tarptautinės liaudies meno organizacijos IOV oficialių renginių 2025 m. kalendorių.
      „Saulės žiedas“ – tai didžiausias tarptautinį pripažinimą pelnęs tarptautinis folkloro festivalis Baltijos šalyse ir vienas didžiausių Rytų Europoje!
      Visa informacija, konkurso nuostatai yra pateikti festivalio svetainėje www.saulesziedas.lt
      Daugiau informacijos el. paštu saulesziedasfestival@gmail.com arba tel. +370 685 33142.
      Laukiame jūsų paraiškų!

      Susitikime 2025 metais tarptautinėje „Saulės žiedo“ folkloro šventėje Šiaurės Lietuvoje!

 

Nuostatai

Registracija